«Зелений соус з часником — зробіть хоча б баночку, не пошкодуєте

Цей соус хороший тим, що його можна приготувати з абсолютно будь-зелені: кропу, черемші, петрушки, кінзи і т. д. Він чудово поєднується з овочевими салатами, хлібом, запеченою куркою, картоплею, макаронами і навіть сиром.

0

0

0

переглядів


                     «Зеленый соус» с чесноком — сделайте хотя бы баночку, не пожалеете

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
2 хвилини
0,5 л банку

Інгредієнти

  • Будь-яка зелень — 1 пучок
  • Часник — 1 головка
  • Оливкова олія — 50 мл
  • Лимонний сік — за смаком
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування

  • Зелень промийте і обсушіть.
  • Часник очистіть і наріжте невеликими шматочками.
  • Порубаєте зелень.
  • Нарізані зелень і часник складіть в чашу блендера, додайте оливкову олію, лимонний сік і сіль.
  • Збийте блендером, консистенція повинна бути однорідною, так буде смачніше.
  • Перелийте соус в чисту банку і залийте доверху оливковою олією.
  • Щільно закупорьте і зберігайте в холодильнику.
  • Рекомендуємо додати соус до салату з руколи, фети і черрі.

    Читай також: Орехово-сметанний соус: покроковий рецепт