Зелений різдвяний салат з сиром брі

Легкий оригінальний і простий у приготуванні салат з яблука, сиру Брі і помідор обов’язково сподобається вашим гостям!

0

0

0

переглядів


                     Зеленый рождественский салат с сыром бри

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
30 хвилин
5 — 7

Інгредієнти

  • Яйце — 2 шт.
  • Кленовий сироп — 2 ч. л.+ для заправки
  • Сир Брі — 6 шматочків
  • Мигдальні пластівці — за смаком
  • Борошно — за смаком
  • Шпинат — за смаком
  • Буряк — за смаком
  • Морква — за смаком
  • Салат фризі — за смаком
  • Помідор — 1/2 шт.
  • Олія оливкова — за смаком
  • Яблуко — 1/2 шт.
  • Сіль — щіпка

Спосіб приготування

  • Готуємо соус-льєзон: змішуємо сире яйце з кленовим сиропом. Додаємо разом оливкова олія, цукор, бальзамічний оцет і кленовий сироп.
  • На листя салату викладаємо скибочки помідорів, очищених від насіння. Поливаємо соусом.
  • Головку сиру «Брі» нарізаємо на 12 шматочків. Змочуємо льєзоном, обвалюємо в борошні. Підсохлий запанированный сир знову змочують в яєчної маси і обсипаємо мигдальними пластинками.
  • Сир викладіть на покритий пергаментом деко і готуємо в духовці при 230 С протягом 5 хвилин.
  • Яблуко очищаємо, нарізаємо тонкими часточками. Запечений сир викладаємо на часточки яблука.
     
  •  

    
                     Зеленый рождественский салат с сыром бри

    Читай також: Різдвяний палтус з овочами в червоному вині

    Як і з чим подавати

    Подавайте салат з сиром в пластівцях, полив зверху все заправкою.