Зелені щі — з кропивою і луговим щавлем

У сезон зелені спробуйте приготувати рідним освіжаючий суп з кропивою і щавлем. Він наситить вітамінами і подарує гарний настрій на весь день.

0

0

0

переглядів


                     Зеленые щи - с крапивой и луговым щавелем

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
3-4

Інгредієнти

  • М’ясо — 250 г
  • Картопля — 3 шт.
  • Яйця — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Пастернак — 1 шт.
  • Кропива — 100 г
  • Щавель — 100 г
  • Сіль і перець — за смаком
  • Лавровий лист — 2 шт.

Спосіб приготування

  • З м’яса зварити бульйон.
  • Вийняти м’ясо, дрібно порізати і опустити назад в бульйон.
  • Картоплю почистити, порізати кубиками, опустити в киплячий бульйон.
  • Яйця зварити круто і порубати.
  • Цибулю порізати кубиками, моркву і пастернак натерти на тертці.
  • Обсмажити спочатку цибулю, потім додати моркву і пастернак.
  • Кропиву обдати окропом. Остудити. Нарізати.
  • Щавель теж нарізати.
  • Коли картопля буде готова, додати до нього підсмажені овочі, нарубані яйця, щавель та кропиву.
  • Довести до кипіння, приправити сіллю, перцем і лавровим листом.
  • Читай також: Заготовляємо щавель на зиму: рецепти на будь-який смак