Запечений молода картопля з розмарином: покроковий рецепт

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій обід, пропонуємо вам рецепт приготування молодої картоплі. Дуже смачно, ароматно і швидко, так як картоплю навіть не потрібно очищати від шкірки!

0

0

0

переглядів


                     Запеченный молодой картофель с розмарином: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
1 година
2-3

Інгредієнти

  • Картопля (молодий) — 500 р.
  • Бекон — 100 р.
  • Часник — 3 зубчики.
  • Масло рослинне — 2 ст. л.
  • Вино біле сухе — 1-2 ст. л.
  • Розмарин — за смаком.
  • Сіль, перець, солодка паприка — за смаком.

Спосіб приготування

1. Картоплю добре вимити, замаринувати в рослинному маслі з додаванням солі, перцю, розмарину, паприки.

2. Викласти в вогнетривке блюдо, додати подрібнений часник і грудинку (шматочками), долити вино і додати води (щоб покривало 1/3 картоплі).

3. Закрити фальгой і смажити в духовці (200°C) 30-40 хв. Фольгу зняти і смажити до рум’яної скоринки.

Приємного апетиту!

Читай також: По-весняному ошатний: зелений картопляний суп