Запечений лосось з грушами від Світлани Тарабарової

Українська співачка Світлана Тарабарова дуже любить готувати і часто експериментує на своїй кухні. Сьогодні Світлана ділиться своїм улюбленим рецептом запеченої риби.

0

0

0

переглядів


                     Запеченный лосось с грушами от Светланы Тарабаровой

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
10 хвилин
2

Інгредієнти

  • Лосось — 2 стейка
  • Груша – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Оливкова олія – 1 ст. л
  • Спеції (чебрець, розмарин, базилік) — за смаком

Спосіб приготування

1. Візьміть два шматочки лосося і обваляйте їх в спеціях і солі.

2. На застелений фольгою і змащений маслом деко викладіть рибу з часточками груш навколо.

3. Поставте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин.

 

Як і з чим подавати

Подавати таку страву краще з овочами і часточкою лимона.

Приємного апетиту!

Читай також: Лососева запіканка зі шпинатом (дієтична)