Запечені рулетики з кабачків з м’ясною начинкою по-турински

Дуже смачні рулетики з кабачків з начинкою з курячого м’яса і грибів, запечені в томатному соусі під золотистою сирною скоринкою стануть прикрасою будь-якого столу. Рекомендуємо!

0

0

0

переглядів


                     Запеченные рулетики из кабачков с мясной начинкой по-турински

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
30 хвилин
4

Інгредієнти

  • Кабачки – 2 шт.
  • Курячий фарш – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Печериці– 100 г
  • Томатний соус – 4 ст. л
  • Сир – 100 г
  • Сіль, спеції — за смаком
  • Італійські трави – 1 ч. л

Спосіб приготування

1. Деко застелити папером для випічки, розкласти кабачки, трохи змастити оливковою олією і посолити. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб кабачки стали м’якшими і краще згорталися.
2. Курячий фарш змішати з подрібненою цибулею і грибами. Посолити, додати спеції.
3. З фаршу сформувати тефтельку і загорнути її в слайс кабачка. Закріпити зубочистками.
4. Укласти готові рулетики в посуд для запікання з бортами, змащену олією. Залити рулети томатним соусом. Посипати італійськими травами.
5. Поставити форму в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
6. За 5 хвилин до готовності посипати кабачки тертим сиром.

 

Як і з чим подавати

Подавати готову страву в якості закуски з багетом або тостами.

Приємного апетиту!

Читай також: Смачна закуска за 15 хвилин — Агэдаси тофу