Заморожені кабачки: рецепт

Зручність заморожених продуктів очевидно, а їх користь не йде ні в яке порівняння з законсервованими або привізними з далеких країн. Але як заморозити кабачки так, щоб вони в размороженном вигляді були привабливі?

0

0

0

переглядів


                     Замороженные кабачки: рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
1 доба
8

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 кг

Спосіб приготування

Дуже часто при розморожуванні заготовок з кабачків, господині стикаються з проблемою, коли овоч «пливе».

Спосіб 1

Натріть на тертці кабачок, дайте стекти зайвій волозі, можна додати терту моркву.

Спосіб 2

Кабачки потрібно вимити, витерти насухо і порізати. Порізати кабачок на дрібні кубики по 1,5-2см, заморожуйте шарами: спочатку один шар заморозьте, потім насипте наступний і знову в морозилку. Можна укладати кабачки порційно в целофановые пакетики. При цьому кабачки, можна відправляти відразу на сковорідку або каструлю, не боячись, що вони розповзуться.

Заготовлені таким способом кабачки, істотно різноманітять убоге зимове меню.

Читай також: Блюдо дня: заморожений пиріг в духовці (відео)