Закуска по-корейськи: маринований селера

Пряний салат із маринованого селери відмінна закуска яка буде доречна і на святковому і на повсякденному столі. А ще нею дуже смачно доповнювати шашлик і м’ясо гриль.

0

0

0

переглядів


                     Закуска по-корейски: маринованный сельдерей

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
24 години
8

Інгредієнти

  • Корінь селери — 1 кг
  • Морква — 200 гр
  • Олія (рафінована) — 250 гр
  • Цукор — 4 ст. л
  • Сіль — 1 ст. л
  • Оцет (яблучний 6%) — 7 ст. л
  • Червоний перець (гострий) — 0.5 ч. л
  • Коріандр (мелений) — 1 ч. л
  • Часник — 10-12 зубчиків

Спосіб приготування

1. Селера і моркву натерти на тертці і добре перемішати.

2. Для маринаду: у каструлю влити олію, додати цукор, сіль, гострий червоний перець, мелений коріандр, оцет. Добре перемішати і поставити каструлю на вогонь.

3. Довести маринад до кипіння, помішуючи, щоб цукор і сіль розчинилися. Як тільки маринад почне кипіти знімаємо каструлю з вогню.

4. Вилити гарячий маринад в каструлю з селерою.

5. Додати натертий на тертці часник і перемішати.

6. Маринувати в холодильнику 24 години.

 

Як і з чим подавати

Подавати як закуску.

Приємного апетиту!

Читай також: Швидка закуска: печений перець маринований