Закриваємо кабачки на зиму: салат «Обжора» (найпростіший рецепт)

Дуже простий і смачний рецепт кабачків з легкої часниковою ноткою. Готуйте цього салату побільше, так як взимку ці баночки вас здорово виручать.

0

0

0

переглядів


                     Закрываем кабачки на зиму: салат «Обжора» (простейший рецепт)

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
1 година
6

Інгредієнти

  • Кабачок — 2 кг
  • Томатна паста — 280 г
  • Часник — 1 головка
  • Сіль — 2 ст. л.
  • Цукор — 4 ст. л.
  • Оцет — 2 ст. л.

Спосіб приготування

  • Кабачки нарізати довільними шматочками і додати до них всі інгредієнти, крім часнику і оцту.
  • Гасити близько години.
  • Потім додати часник, натертий на крупній тертці і оцет.
  • Розкласти по банках і закатати.
  • Зберігати в темному і прохолодному місці.

    Читай також: Популярна гостра закуска з кабачків «Тещин язик»