Все геніальне просто: французький салат «Гайрат»

Ідея цього салату — простіше нікуди: інгредієнти готуються і красиво комбинуются на салатної тарілки. А вже заправити салат і перемішати можна при гостях. А краще нехай вони самі виберуть для себе будь сподобалися інгредієнти і змішають у себе в тарілці.

0

0

0

переглядів


                     Все гениальное просто: французский салат "Гайрат"

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
40 хвилин
5-6

Інгредієнти

  • Картопля — 200 г
  • Морква по-корейськи — 200 г
  • Буряк — 200 г
  • Свинина — 200 г
  • Капуста — 200 г
  • Огірки — 200 г
  • Майонез — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком

Спосіб приготування

  • Картопля очистіть і наріжте соломкою. Обсмажте на розпеченій сковороді в рослинному маслі, додайте сіль за смаком.
  • Як тільки картопля подзолотится, зніміть сковороду з вогню, просушіть картопля від лижнего жиру.
  • Огірок очистіть від шкірки і також наріжте соломкою. Нарізаний огірок залиште в окремому посуді.
  • Очищену від шкірки варений буряк натріть на крупній тертці.
  • Відварене і остигле м’ясо наріжте тонкою соломкою.
  • Капусту (білокачанну або пекінську) теж наріжте соломкою.
  • Візьміть велике блюдо, в центр викладіть майонез, а навколо нього, купками, по черзі викладіть підготовлені інгредієнти, нічим їх не змазуючи.
  • Зверху прикрасьте салат кедровими горішками.
  • Порада: за бажанням кількість інгредієнтів можна змінити.

    Читай також: Салат з свіжих огірків «Хрустик» (а-ля по-корейськи)