Відкритий пиріг з малиною (простий рецепт)

Смачний малиновий тарт по цьому рецепту готується досить просто, а виглядає ошатно, святково. Зберігайте рецепт в закладки.

0

0

0

переглядів


                     Открытый пирог с малиной (простой рецепт)

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
40 хвилин
6

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • Борошно — 560г
  • Сметана — 1 склянки
  • Яйце (жовток) — 4 шт.
  • Цукор — 100г
  • Вершкове масло — 3/4 склянки
  • Питна сода — 1/2 л
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Для начинки::
  • Малина — 5 склянок
  • Цукор — 200г
  • Вершки (збиті) — 1 стакан.

Спосіб приготування

  • З перерахованих інгредієнтів приготувати прісне тісто, розкачати в пласт товщиною 1 см і викласти на деко або круглу сковороду. Добре розрівняти, зробити по краях пирога бортик, який змастити яйцем. Випікати тісто при температурі 220-240С.
  • Як тільки він злегка зарум’яниться, обережно вийняти його з духовки і покласти малину так, щоб пиріг повністю був покритий. Малину засипати 1 ст цукру і швидко поставити в піч на 15-20 хв.
  • Готовий і остиглий пиріг покрити збитими вершками або сметаною.
  • Як подавати

    Подавайте пиріг, остившім до чаю.

    Читай також: Легкі і повітряні тістечка «Наполеончики» з малиною