«Віденська ватрушка» — вишукане ласощі зі звичайних продуктів

Як з цілком буденних продуктів виходить дивовижно смачний і ошатний десерти Відповідь криється у Віденській ватрушке!

0

0

0

переглядів


                     "Венская ватрушка" - изысканное лакомство из обычных продуктов

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
50 хвилин
8

Інгредієнти

  • Борошно — 250 г
  • Масло вершкове — 120 г
  • Цукор — 100 г +1 склянка
  • Жирний сир — 600 г
  • Яйця — 4 шт.
  • Ванільний цукор — 1 уп.
  • Згущене молоко — 200 г
  • Сметана — 4 ст. л.
  • Шоколад — 30 г
  • Молоко — 1 ст. л.

Спосіб приготування

  • Борошно і розм’якшене масло розітріть до крихти, додайте 100 г цукру.
  • Сир, 1 склянка цукру, яйця, ванільний цукор збийте блендером або міксером.
  • Роз’ємну форму змастіть маслом.
  • Висипте в неї третину першої суміші (крихти), розрівняйте, а зверху намажте шар з другої суміші (сирної), теж третю частину. Знову крихту, а потім сирну суміш і т. д. повторіть три рази. Верхній шар залишається без крихти.
  • Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.
  • Далі змішайте 100 г згущеного молока і 2 ложки сметани.
  • Залийте цією сумішшю готову гарячу ватрушку. Форму не знімайте, охолодіть. Коли ватрушка стане трохи теплою, знову приготуйте суміш з сметани і згущеного молока, така ж кількість і вилийте на ватрушку. Розрівняйте.
  • Шоколад і ложку молока відправте в мікрохвильовку на пів хвилини, розмішайте.
  • Готовий розтоплений шоколад перекладіть в маленький кульочок, надріжте невеликий куточок і намалюйте узорчік на ватрушке.
  • Читай також: Бісквітний рулет з сирно-полуничною начинкою