В’єтнамські млинці Нем: покроковий рецепт

Млинці Пем — традиційне блюдо в’єтнамської кухні. Ця випічка може мати як солодку, так і солону начинку. Від звичних нам млинців вони відрізняються тим, що готуються з рисового паперу, а розміром — зовсім невеликі, буквально на один укус.

0

0

0

переглядів


                     Вьетнамские блинчики Нэм: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

15
1 год
6

Інгредієнти

  • Рисовий папір — 6 шт.
  • Фарш (свинини і яловичини) — 500 г
  • Зелена цибуля — пучок
  • Морква — 1 шт.
  • Паростки бобів маш — 150 г
  • Деревні гриби — 100 г
  • Локшина (рисова) — 80 г
  • Перець — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Спосіб приготування

  • Приготуйте фарш з яловичини і свинини, змішайте м’ясо, додайте свіжі паростки бобів маш, подрібнені і попередньо замочені деревні гриби і рисову локшину, також попередньо замочену.
  • Начинку покладіть в центр змоченого у воді рисового млинця, і загорніть як голубці або млинці.
  • Отримані млинці, обсмажте в розігрітому рослинному маслі до отримання золотистої скоринки.
  • Як і з чим подавати

    Подавайте в гарячому вигляді зі свіжими овочами.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Заварні млинці на кефірі — з припеком