В’єтнамські голубці «Тюнь» з квасолею і анчоусами

Оригінальні голубці з свіжого капустяного листя з незвичайною начинкою зі свинини, анчоусів і квасолі, виходять дуже ніжними та смачними. Порадуйте близьких, приготувавши цю апетитну страву до вечері.

0

0

0

переглядів


                     Вьетнамские голубцы "Тюнь" с фасолью и анчоусами

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
1 год
6

Інгредієнти

  • Рис — 2 склянки
  • Біла квасоля — 1 стакан
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Свинина — 120 г
  • Анчоуси — 40 г
  • Сіль — 2 ч. л.
  • Капустяне листя — 12 шт.
  • Чорний перець — за смаком

Спосіб приготування

  • Рис замочіть у воді на 5 годин, промийте, відкиньте на друшляк і посоліть.
  • Попередньо замочену квасолю обдайте окропом, відкиньте на друшляк, розімніть і заправте сіллю.
  • Свинину пропустіть через м’ясорубку, додайте дрібно нарізану цибулю, анчоуси, сіль і перець.
  • Капустяне листя промийте, обшпарте окропом і складіть по два разом.
  • Викладіть на них шарами, розрівнюючи, рис, квасоля, м’ясний фарш, знову квасоля і зверху — рис.
  • Листя поверніть, як голубці, і перев’яжіть ниткою.
  • Варіть протягом 15-18 хвилин, потім вийміть і покладіть під прес, щоб віджати зайву воду.
  •  

    Як і з чим подавати

    Готові пиріжки подавайте з маринованими овочами.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Голубці азербайджанською: Ширін долма з каштанами