Весняний салат «Авангард» в чашечках з червонокачанної капусти

Цей вітамінний салат, по-весняному строкатий і яскравий — шикарне доповнення до страв з м’яса і риби. Рекомендуємо!

0

0

0

переглядів


                     Весенний салат "Авангард" в чашечках из краснокочанной капусты

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
5 хвилин
4

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна – 0,5 качана
  • Капуста білокачанна – 0,5 качана
  • Морква — 1 шт.
  • Кукурудза — 0,5 банки
  • Петрушка – 4 гілочки
  • Салат – 4 листи
  • Родзинки білий – 1 жменя
  • Сіль морська – 4 щіпки
  • Для заправки:
  • Грецький Йогурт – 120 г
  • Гірчиця діжонська – 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 1,5 ст. л.
  • Цукровий пісок — -1 ч. л.
  • Сіль морська – 1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 3 щіпки.

Спосіб приготування

1. Для заправки: Змішати натуральний йогурт, лимонний сік, гірчицю, додати сіль, цукор, перець, перемішати.

2. Моркву почистити, нарізати тонкою соломкою.

3. Капусту білоголову і червонокачанну тонко порізати, злегка посолити, пом’яти, щоб вона стала м’якше. Додати до капусти морква, листовий салат, потім кукурудзу. Перемішати інгредієнти.

4. Петрушку подрібнити, додати до салату.

5. Ізюм на кілька хвилин помістити в окріп, відкинути на сито, дати просохнути. Додати в салат і полити його йогуртовій заправкою.

 

Як і з чим подавати

Подавати салат порційно на листочку червонокачанної капусти.

Приємного апетиту!

Читай також: Для тих, хто стежить за фігурою: зелений фітнес-салат «Щавель — Ок»