Вечерю на швидку руку: орзо з кабачком і фетою

Це екзотичне блюдо досить просто готується: необхідно лише відварити пасту орзо, додати солону фету, ароматну м’яту і ще один секретний інгредієнт. Здивуйте своїх домашніх прямо сьогодні!

0

0

0

переглядів


                     Ужин на скорую руку: орзо с кабачком и фетой

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
20 хвилин
2

Інгредієнти

  • Паста орзо — 1 стакан.
  • Кабачок — 1 шт.
  • Фета — 200 р.
  • М’ята — 2 гілочки.
  • Часникове масло — 50 р.
  • Сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування

1. Кабачок наріжте кубиками і обсмажте його на часниковому маслі.
2. Пасту орзо відваріть в підсоленій воді, як і макарони, злийте воду і висипте орзо в сковороду з кабачком.
3. Фету пам’ятайте виделкою. Додайте сир до орзо.
4. М’яту подрібніть і додайте до страви. Все перемішайте.
Блюдо викладіть на тарілку, перед подачею збризніть часниковим маслом.

Приємного апетиту!

Читай також: Орзо з грибами