Варто спробувати: курячі стегенця в оригінальній паніровці

Курка в панірувальних сухарях – це всім знайома і давно випробуваний блюдо. А ось курка в незвичайній паніровці з кукурудзяних пластівців – це щось новеньке. Здивуйте своїх домочадців!

0

0

0

переглядів


                     Стоит попробовать: куриные бедрышки в оригинальной панировке

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
40 хвилин
8

Інгредієнти

  • Куряче стегно — 8 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Пластівці кукурудзяні — 2 склянки.
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Кайенский перець червоний — 1/2 ч. л.
  • Сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування

1. Розігрійте духовку до 200 градусів.

2. Сполосніть курячі стегенця і обсушити їх рушником. Посоліть і поперчіть їх.

3. У невеликій мисці змішайте 2 яйця з 1 ст. л. води.

4. У великій мисці змішайте крихту з кукурудзяних пластівців з оливковою олією, червоним кайенским перцем і 1 ч. л. солі.

5. Візьміть курячі стегенця, опустіть в яєчну суміш, потім обваляйте в суміші з кукурудзяних пластівців і трошки спрессуйте їх руками. Помістіть їх на змащене деко і поставте в духовку.

6. Випікайте стегенця до появи золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, приблизно 30 хвилин.

Приємного апетиту!

Читай також: Курячі стегенця в лимонно-медовому соусі