Тушкований молода картопля з зеленим горошком: покроковий рецепт

Молода картопля з зеленим горошком — просте пісне блюдо, яке порадує вас своїм смаком і різноманітить меню. До речі, його можна подати як гарнір до вареної риби, м’яса або птиці.

0

0

0

переглядів


                     Тушеный молодой картофель с зеленым горошком: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
4-5

Інгредієнти

  • Молода картопля — 1 кг.
  • Молодий зелений горошок — 800 р.
  • Цибуля ріпчаста — 200 р.
  • Масло рослинне — 50 р.
  • Сметана — 200 р.
  • Сіль, перець, приправа каррі — за смаком.
  • Кріп — пучок.

Спосіб приготування

1. Дрібно нарізати цибулю. Картоплю почистити і помити. Почистити горошок. Нарізати кріп.

2. Підсмажити цибулю на рослинній олії.

3. У цибулю додати картоплю і горох.

4. Залити гарячою водою, щоб вода покрила картоплю. Посолити, додати каррі. Довести до кипіння і варити 10 хвилин на середньому вогні.

5. Додати сметану, кріп, акуратно перемішати і варити ще приблизно 7 хвилин (до повного приготування).

Приємного апетиту!

Читай також: Вечерю на швидку руку: молода картопля з зеленню і сметаною