«Трояндочки» з листкового тіста з сиром і яблуками: покроковий рецепт

Листкове тісто – це справжня знахідка для тих, хто любить побалувати себе смачною випічкою, але не любить довго з нею возитися. Пропонуємо покроковий рецепт ефектних листкових трояндочок з сиром і яблуками, які ідеально підійдуть, як для сімейного чаювання, так і для святкового столу.

0

0

0

переглядів


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
45 хвилин
10

Інгредієнти

  • Тісто листкове– 1 уп
  • Яблука – 3 шт
  • Цукор – 4 ст. л
  • Цукрова пудра для присипки
  • Вода – 1 л
  • Сир – 250 г
  • Борошно – трохи
  • Яйця – 1 шт.

Спосіб приготування

1. Поки тісто розморожується, готуємо начинку. Розрізаємо яблука на дві половини, видаляємо серцевину і нарізаємо яблука тонкими часточками.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт                   

2. Далі наливаємо в каструлю воду, доводимо її до кипіння, додаємо у воду три ложки цукру, перемішуємо і кидаємо туди яблука. Даємо яблук поваритися на невеликому вогні близько хвилини.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

3. Після знімаємо каструлю з вогню, зливаємо воду і даємо яблучним часточок охолонути.

4. Беремо сир, додаємо в нього дві ложки цукру, перемішуємо.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

5. Далі займаємося розмороженим тестом. З допомогою борошна, розкочуємо тонко два пласта тіста і нарізаємо його невеликими смугами.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

6. На кожну смугу викладаємо невелику кількість сиру, а зверху в ряд яблука.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

7. Загортаємо тісто у вигляді трубочки, добре закріплюючи краю і низ троянди.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт
 
8. Так проробляємо з усіма смугами листкового тіста. Далі збиваємо одне яйце і змащуємо їм всі троянди.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

9. Беремо деко, покриваємо його пергаментним папером, викладаємо троянди і відправляємо на 45 хвилин у духовку. Запікаємо троянди при температурі 160 градусів до повної готовності. Після цього випічку остуджуємо, посипаємо зверху цукровою пудрою і подаємо до столу.


                     "Розочки" из слоеного теста с творогом и яблоками: пошаговый рецепт

Як і з чим подавати

Подавати готові слойки до чаю.

Приємного апетиту!

Читай також: Слойки «Золоте яблучко» (найпростіший рецепт)