Тріска, запечена з сиром: покроковий рецепт

Це блюдо — швидше рибна запіканка, так як в союзі з найніжнішим філе тріски тут цілий ансамбль овочів, сир, зелень. Виходить дуже смачно і соковито!

0

0

0

переглядів


                     Треска, запеченная с сыром: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
20 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • Філе тріски — 4 шматки по 200 г
  • Сік лимонний — 1 шт.
  • Помідор — 250 г
  • Цукіні — 1 шт.
  • Селера — 3 стебла
  • Болгарський перець — 2 шт.
  • Моцарелла — 200 г
  • Часник — 3 зубчики
  • Олія оливкова — 4 ст. л.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Зелень — за смаком
  • Перець — за смаком

Спосіб приготування

  • Філе риби збризніть лимонним соком, приправити сіллю і перцем.
  • Помідори розріжте навпіл, цукіні, сир і солодкий перець наріжте кубиками, стебла селери – кружечками.
  • Нагрійте 3 ст. л. олії, додайте подрібнений часник, цукіні, солодкий перець, селера і рубану зелень, обсмажте протягом 10 хвилин.
  • Покладіть помідори, томатну пасту, посоліть і поперчіть за смаком.
  • Змастіть форму залишилися олією.
  • Покладіть в неї підготовлені рибу і овочі, посипте сиром і запікайте протягом 20 хвилин в духовці при 175°С.
  • Як і з чим подавати

    Готову страву посипте рубаною зеленню.

    Читай також: Смажена тріска по-китайськи