Топ-5 дивовижних млинцевих тортів на Трійцю

Приготувати млинцевий торт дуже просто: підсмажте млинців і зберіть торт за допомогою начинки. Солодким чи ні він буде — вирішувати вам. Ми раді познайомити вас з рецептами найбільш цікавих млинцевих тортів.

0

0

0

переглядів


                     Топ-5 изумительных блинных тортов на Троицу

Вони будуть смачні в будь-якому варіанті – як з солодкою, так і з солоною начинкою. Ми підібрали для вас найсмачніші рецепти!

Читай також: Млинцевий торт: 5 кращих рецептів по версії SMAK.UA

Млинцевий торт «Закусочний»


                     Топ-5 изумительных блинных тортов на Троицу

Інгредієнти:

  • Млинці – 20 шт.
  • Куряча грудка подвійна – 1 шт.
  • Печериці – 300 г
  • Помідори жовтий і червоний
  • Сир твердий – 200 г
  • Сир – 350 г
  • Майонез – 100 г
  • Часник – 5 зубків
  • Зелень
  • Сіль, чорний перець, спеції

Спосіб приготування:

  • Обсмажте млинці.
  • Тим часом відваріть курячу грудку.
  • Наріжте пластинками печериці, щоб злегка підсмажити на олії, додавши сіль і спеції. Гриби найкраще пригасити у власному соку.
  • Тим часом приготуйте сирну суміш для змащування млинців. Для цього розітріть сир з майонезом і видавленим часником. Все добре вимісіть до консистенції густого крему. Додайте сіль і чорний перець.
  • Готові млинчики злегка остудіть і промажте сирною масою. Перший шар зробіть грибний. Накрийте млинцем, змастіть його сиром і покласти куряче м’ясо, розділивши його на невеликі шматочки. Для смаку натріть зверху трохи сиру.
  • На наступний млинець покладіть помідори. Їх потрібно нарізати півкільцями. Щоб не утворилося дуже багато вологи, видалите соковиту частину помідорів. Посипте рубаною зеленню.
  • Повторіть всі верстви ще раз, помінявши помідорний шар на курячий.
  • Відваріть два яйця круто і потріть на дрібній тертці, посипте блін. На самий верх покладіть останній млинець, змастіть його і посипте тертим сиром.
  • Перш ніж подавати, поставте блюдо в холодильник.
  • Млинцевий торт шоколадний

    
                     Топ-5 изумительных блинных тортов на Троицу

    Інгредієнти:

    • Млинці – 20 шт.
    • Шоколад (молочний або гіркий) – 200 г
    • Жирні вершки – 350 мл
    • Вершкове масло – 20 г

    Спосіб приготування:

  • Вершки збийте вручну віночком.
  • Шоколад подрібнити і розтопити на водяній бані, потім додайте розм’якшене вершкове масло, перемішайте.
  • Остудіть і, помішуючи, з’єднайте з вершками.
  • Млинці промажте кремом, верхній млинець прикрасити кремом та шоколадною стружкою.
  • Млинцевий пиріг з вишнею

    
                     Топ-5 изумительных блинных тортов на Троицу

    Інгредієнти:

    • Для тіста:
    • Сироватка – 1 л
    • Яйця – 5 шт.
    • Цукор – 1/2 склянки
    • Борошно пшеничне – 2 склянки
    • Сіль – 1/2 чайної ложки
    • Вершкове масло – 50 г
    • Для начинки:
    • Вишні – 1 кг
    • Цукор – 2 склянки
    • Для крему:
    • Сметана – 1 л
    • Цукор – 1 склянка
    • Ванілін – 1 пакетик

    Спосіб приготування:

  • Змішайте сироватку, яйця, цукор, сіль і збийте.
  • Потім, помішуючи, всипте просіяне пшеничне борошно. З приготованого тесту спечіть млинці.
  • Готові млинці складіть стопкою, промазуючи кожен вершковим маслом.
  • Вишні засипте цукром, перемішайте і залиште, поки вони дадуть сік.
  • Потім залийте вишні водою, проваріть і остудіть.
  • Для крему добре збийте сметану з цукром і ваніліном.
  • На кожен млинець викласти вишні, скрутіть трубочкою.
  • Трубочки складіть шарами у формі піраміди, кожен шар промажте кремом.
  • Приготований торт поставте в холодильник для просочення.
  • Перед подачею на стіл прикрасьте торт ягодами.
  • Млинцевий пиріг з рибними консервами і плавленим сиром

    
                     Топ-5 изумительных блинных тортов на Троицу

    Інгредієнти:

    • Млинці
    • Цибуля – 3 шт.
    • Консерви рибні в олії (краще скумбрію) – 1 банка
    • Відварене яйце – 2 шт.
    • Часник – 3-4 зуб.
    • Плавлений сирок – дві штуки
    • Майонез

    Спосіб приготування:

  • Для першого (нижнього) шару вилкою розімніть консерви, дрібно покришіть цибулю і додайте три столові ложки майонезу.
  • Для другого (середнього) шару – натріть на тертці плавлені сирки, видавіть часник і додайте три столові ложки майонезу.
  • Повторіть шари.
  • Для верхнього коржа – дрібно накришити кубиками яйця, цибулю, додайте три столові ложки майонезу і кріп.
  • Бока бажано обмазати майонезом для просочення.
  • Дайте просочитися при кімнатній температурі близько 2 годин.
  • Млинцевий пиріг з оселедцевим паштетом

    
                     Топ-5 изумительных блинных тортов на Троицу

    Інгредієнти:

    • Млинці – 5-10 шт.
    • Сир (для паштету) – 200 г
    • Сир (для посипання) – 200 г
    • Солоні огірки – 2 шт.
    • Оселедець (філе) – 200 г
    • Картопля відварна – 1-2 шт.
    • Майонез – за смаком

    Спосіб приготування:

  • Сир, огірки, оселедець, картопля подрібніть за допомогою кухонного комбайна або м’ясорубки, у масу додайте трохи майонезу.
  • Млинці промажте отриманим паштетом, щоб вийшов листковий пиріг.
  • Зверху посипте тертим сиром і запечіть в духовій шафі до готовності.