Тістечко з полуницею «Дженіфер» (без випічки)

У сезон соковитої полуниці обов’язково скуштуйте цей смачний десерт.

0

0

0

переглядів


                     Тістечко з полуницею "Дженіфер" (без випічки)

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
3-4 години
6

Інгредієнти

  • Печиво — 450 г
  • Кава — 100 мл
  • Сир — 300 г
  • Масло вершкове — 150 г
  • Цукрова пудра — 150 г
  • Полуниця — 250 г
  • Розтоплений шоколад — для прикраси
  • М»ята — для прикраси

Спосіб приготування

  • На столі розкласти харчову плівку.
  • Печиво змочити в каві і викласти щільно на плівку.
  • У чашу блендера загрузити сир, масло, цукрову пудру та добре все пробити до однорідної маси.
  • Цю масу рівномірно викласти на печиво.
  • Зверху викласти ряд полуничок.
  • Повторити ці ряди декілька разів.
  • Накрити торт плівкою та відправити в холодильник на 3-4 години.
  • Готовий тортик звільнити від плівки, прикрасити розтопленим шоколадом та м»п’ятою.
  • Подавати, порізавши на невеликі шматочки.
  • Читай також: Літні ласощі: налисники з ревенем та полуницею