Свинина в шинці на Старий Новий Рік

М’ясо завжди є невід’ємною стравою на святковому столі. Пропонуємо вам незвичайний рецепт для приготування новорічної свинини.

0

0

0

переглядів


                     Свинина в ветчине на Старый Новый Год

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
2 години
5

Інгредієнти

  • Філе свинне — 2кг
  • Сіль — 1,5 ч. л
  • Перець — 1 год.л
  • Масло рослинне — 1 стіл.л.
  • Шинка (бажано з прошарками сала) — 8 — 10 смужок
  • Соус — за смаком (не обов’язковий)

Спосіб приготування

  • Розігріти духовку до 230 гр.
  • Шматок свинини посолити і поперчити.
  • На розігріту сковороду з раст.олією викласти філе і обсмажимо з усіх сторін приблизно 6 — 8 хв.
  • Викласти на блюдо і дамо охолонути трохи.
  • Потім обернути шматочками шинки весь філейний шматок акуратно.
  • Викласти на жаростійке блюдо і поставимо в розігріту духовку на 15 хв.
  • Потім перевернути свинину і убавим тим-ру до 180 гр. на 50 хв.
  • Коли свинина буде готова дати їй охолонути 10 хв.
  • Перенести на тарілку.
  • Можна приготувати соус: у страву, де готувалася свинина можна вилити соус барбекю, перемішати з рештою соком від свинини.Вилити на сковороду і приблизно 2 хв. кипять.
  • 
                     Свинина в ветчине на Старый Новый Год

    Як і з чим подавати:

    Порізати шматочками і подавати з соусом або без нього.

    Читай також: Свинина «Риверфорд» — ніжне м’ясо