Свинячі реберця покроковий рецепт. Готуємо на грилі свинячі реберця в кисло-солодкому маринаді.

Чудові реберця в кисло-солодкому маринаді, приготовані на грилі за рецептом ведучого ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Руслана Сенічкіна, стануть ідеальним частуванням для сімейного барбекю.

0

0

0

переглядів


                     Свиные ребрышки пошаговый рецепт. Готовим на гриле свиные ребрышки в кисло-сладком маринаде.

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
4

Інгредієнти

  • Реберця — 1 кг
  • Мед — 3 ст. л.
  • Соєвий соус — 6 ст. л.
  • Цедра апельсина — 15 г
  • Сік апельсина — 5 ст. л.
  • Спеції — за смаком

Спосіб приготування

Читай також: Барбекю з морепродуктів з пряним томатним соусом