Супер-дієтичний омлет з кабачками (готується в банку)

Омлет, приготовлений таким способом, виходить дуже ніжним, смачним і підійде тим, хто стежить за фігурою, так і тим, хто цінує цікаві рецепти та кулінарні експерименти

0

0

0

переглядів


                     Супер-диетический омлет с кабачками (готовится в банке)

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
25 хвилин
4

Інгредієнти

  • Яйця — 5 шт.
  • Кабачок — 1 шт.
  • Молоко — 200 мл
  • Сіль — за смаком
  • Вершкове масло — для змазування

Спосіб приготування

  • У миску розбити яйця. Влити молоко, посолити за смаком, додати тертий кабачок. Збити до пишної піни (можна міксером, можна віночком).
  • Банку змастити вершковим маслом. Вилити в банку яєчну суміш.
  • Банку поставити у невелику каструльку з теплою водою. Прикрити кришкою. Щоб банка не лопнула, під неї бажано підкласти тканинну підставку. Води повинно бути стільки, щоб її рівень був трохи вище рівня омлету.
  • Варити на середньому вогні до готовності (20-25 хвилин після закипання).
  • Обережно відокремити омлет від стінок банки (від дна він відокремиться сам).
  • Читай також: Річний вечеря: кабачки з золотистою скоринкою «Хрустики»

    Як і з чим подавати

    З зеленню, варенням, овочами, сосисками або просто макаронами.