Спаржа з морепродуктів: покроковий рецепт

Вишуканий рецепт приготування спаржі з креветками ідеально підійде для випадків, коли потрібно справити враження, адже за смаком і не скажеш, наскільки просто готується це блюдо!

0

0

0

переглядів


                     Спаржа с морепродуктами: пошаговый  рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
40 хвилин
6

Інгредієнти

  • Кальмари — 1 шт.
  • Рапани — 250 р.
  • Мідії — 200 р.
  • Креветки — 200 р.
  • Цибуля репчастый — 1 шт.
  • Спаржа зелена — 250 р.
  • Вершкове масло — 1 ч. л.
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Часник — 1 зубчик.

Спосіб приготування

1. Готуємо морепродукти. Якщо були заморожені — розморожуємо, все добре промиваємо, чистимо і ріжемо при необхідності (наприклад кальмар і рапани).
2. Включаємо режим «Гасіння», ставимо на 20-30 хвилин.
3. Додаємо невеликий шматочок вершкового масла в чашу, туди ж півкільцями цибулю і обсмажуємо на режимі «Смаження» 5 хвилин.
4. Туди ж додаємо спаржу прямо з морозилки — не розморожуючи і даємо просмажиться ще 5-7 хвилин (можна із закритою кришкою.
5. Додаємо готові морепродукти до спаржі, перемішуємо.
6. За смаком додаємо сіль і перець. Перемішуємо і залишаємо смажиться ще 5 хвилин із закритою кришкою.
7. Далі додаємо 2 ложки сметани і 1 зубчик часнику, ретельно все перемішуємо. Для любителів погостріше можна 2 зубчики і трохи дрібно нарізаного кропу. Закриваємо кришкою і залишаємо на 2-3 хвилини на тому ж режимі «Смаження».

Приємного апетиту!

Читай також: Морепродукти: всі секрети їх приготування