Спаржа соєва фучжу по-корейськи з морквою

Ця пряна азіатська закуска готується не з звичних нам пагонів спаржі, а з соєвого продукту фучжу. У підсумку виходить дуже корисне і низькокалорійне блюдо, яке викликає непідробний інтерес у всякого, кого ви почастуєте. Спробуйте, це смачно!

0

0

0

переглядів


                     Соевая спаржа фучжу по-корейски с морковью

Час підготовки

Час приготування

Порції

2 години
4 години
2

Інгредієнти

  • Спаржа соєва суха — 150 г
  • Морква — 200 г
  • Часник — 5 зубчиків
  • Рослинна олія — 6 ст. л.
  • Оцет — 1 ст. л.
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Цукор — 0,5 ст. л.
  • Перець червоний і чорний — за смаком

Спосіб приготування

1.Замочену на пару годин у воді соєву спаржу проезать на шматочки.

2. Моркву натерти на крупній тертці, часник подрібнити.

3. Змішати моркву, спаржу і часник.

4. Для заправки смешиать рослинне масло, сіль, цукор, перець в сотейнику. Поставити на вогонь, довести до кипіння, влити оцет, броситиь лавровий лист.

5. Залити заправкою спаржу з морквою, перемішати.

6. Коли посуд зі спаржею охолоне, поставити в холодильник на 3-4 години.
 

Як і з чим подавати

Прикрасьте салат пір’ям шніт-цибулі і подавайте до м’яса або птиці.

Приємного апетиту!

Читай також: Спаржа із соусом з печериць — готуйте, поки сезон