Смачні заготовки до зими: салат «Татарська пісня»

Салат, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ароматним, з цікавим насиченим смаком. А ще ця закуска відмінно може зберігатися в коморі квартири і виручити при раптовому прихід гостей.

0

0

0

переглядів


                     Вкусные заготовки к зиме: салат «Татарская песня»

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
35 хвилин
6

Інгредієнти

  • Кабачок — 2 шт.
  • Болгарський перець — 2 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Яблуко — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Перець чилі — 1 шт.
  • Часник — 1 головка
  • Томатний сік — 1 л
  • Цукор — 0,5 ст.
  • Оцет — 100 мл
  • Сіль — 50 г
  • Лавровий лист — 4 шт.
  • Перець горошком — 5 шт.
  • Масло рослинне — 50 мл

Спосіб приготування

  • Готуємо овочі для консервування.
  • Миємо, чистимо й сушимо. Якщо кабачки старі, то краще зчистити шкірку.
  • У яблук видаляємо насінну коробку і очищаємо від шкірки.
  • Яблука можна натерти, а можна порізати часточками. У першому випадку буде яблучний смак і аромат, а в другому будуть потрапляти на зубок шматочки яблук.
  • Нарізаємо інші овочі.
  • Все складаємо в підходящу каструлю.
  • Цибулю і моркву трохи обсмажимо (пасеруємо) на олії.
  • Кладемо в каструлю сіль, цукор, спеції.
  • Доводимо салат з кабачків до кипіння і варимо на середньому вогні 25-30 хвилин.
  • За п’ять хвилин до закінчення варіння додаємо оцет.
  • Гарячим розкладаємо по стерилізованим банкам, закриваємо кришками. З цієї кількості овочів виходить приблизно 3 півлітрові баночки.
  • Читай також: Корейський салат на зиму