Смачні чебуреки з сирно-м ясної начинкою

Хрусткі, рум’яні та дуже аппетитні, чебуреки приготовані за цим рецептом, порадують смачною та ніжною начинкою з м’ясного яса та сіра. Особливо такі чебуреки смакують дітям.

0

0

0

переглядів


                     Смачні чебуреки з сирно-м'ясною начинкою

Час підготовки

Час приготування

Порції

1 година
40 хвилин
12

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • Борошно – 800 г
  • Мінеральна вода – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор і сіль – по 1 чайній ложці
  • Для начинки:
  • Сир твердий– 300 г
  • М’яка м’ясний фарш – 200 г
  • Зелень кропу – 1 пучок
  • Часник – 2 зубки

Спосіб приготування

1. Для тіста: Збити яйце з сіллю і цукром. Влити воду, розмішати і залишити на 10 хвилин.

2. Висипати борошно на стіл гіркою, зробити в центрі лунку і влити туди воду з миски. Замісити тісто, поступово підбираючи з країв борошно. Готовий заміс викласти в миску, накрити чистою тканиною і поставити в тепле місце на 1 годину.

3. Після закінчення часу, розділити тісто на 10 частин і розкачати кожну корж для фаршу.

4. Для начинки Натерти сир на крупній тертці. Порубати дрібно зелень. Подрібнити часник часникодавку, додати м’яка м’ясний фарш.

5. Всі інгредієнти змішати, посолити і поперчити.

6. Виліпити чебуреки.

7. Налити на сковорідку багато масла так, щоб чебуреки «купалися» в ньому. Викласти в киплячий жир чебуреки і обсмажити з двох сторін.

8. Готові пиріжки викласти на паперові серветки, щоб вийшов зайвій жир з тіста.

 

Як та з чим подавати

Подавати з свіжими овочами.

Смачного!

Читай також: Хрусткі чебуреки з м’ясом і гарбузом