Смачне вишневе варення з кісточками — швидко і легко.

Хочете зберегти смак літа? Тоді приготуйте смачну вишневе варення і вам навіть не доведеться виймати кісточки.

0

0

0

переглядів


                     Вкусное вишневое варенье с косточками - быстро и легко.

Час підготовки

Час приготування

Порції

1 година
13 годин
1

Інгредієнти

  • Вишня — 1 кг
  • Цукор — 1 кг
  • Вода — 2 склянки

Спосіб приготування

  • Вишню вимити, видалити гнилі і недостиглі ягоди.
  • Зварити сироп: в емальовану каструлю висипати цукор і налити води. Варити до повного розчинення цукру.
  • У гарячий сироп висипати вишню, перемішати. Залишити вишню на 6-8 годин.
  • Поставити вишнею в сиропі на вогонь, довести до кипіння і варити 10 хв.
  • Знову залишити вишню на 6-8 годин. Потім повторити процедуру ще раз.
  • Як і з чим подавати

    Цілі вишеньки з варення можна використовувати в якості прикраси для кондитерських виробів.

    Читай також: Незвичайне абрикосово-шоколадне варення з горіхами