Смачна ідея для вечері: роли з лазаньї з кабачками

Листи для лазаньї настільки зручні, що з їх допомогою можна приготувати не тільки класичне італійське блюдо — лазанью, але й інші страви. Наприклад, ось такі апетитні роли, фаршировані кабачком і сиром.

0

0

0

переглядів


                     Вкусная идея для ужина: роллы из лазаньи с кабачками

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
6

Інгредієнти

  • Лист для лазаньї — 6 шт.
  • Твердий сир — 300 г
  • Кабачок — 1 шт.
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Томатний соус «Маринара» — 1 склянка

Спосіб приготування

  • Листи лазаньї відварити до напівготовності.
  • Кабачок промийте, натріть на тертці, відіжміть зайвий сік.
  • Обсмажте кабачок і дрібно нарізаний часник на сковороді в рослинному маслі.
  • Змішайте яйце, тертий сир (трохи залиште для посипання), сіль і перець, додайте на сковороду і перемішайте до однорідності.
  • Додайте подрібнену зелень і ще раз перемішайте.
  • Готову начинку викладіть на лист лазаньї і поверніть його рулетиком.
  • У форму для запікання вилийте томатний соус.
  • Опустіть фаршировані рулети лазаньї, зверху посипте тертим сиром.
  • Запікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин.
  • Читай також: Овочева лазанья з помідорами і кабачками «Дари полів»