Ситний борщ «Весняний» із реберцями — швидкий та дуже смачний

Дуже ситний борщ, цікавий присмак якому надає томатний сік.

0

0

0

переглядів


                     Ситний борщ "Весняний" із реберцями - швидкий та дуже смачний

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
6

Інгредієнти

  • Реберця — 300 г
  • Буряк — 2 шт.
  • Макарони — 50 г
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Картопля — 3 шт.
  • Томатний сік — 200 мл
  • Сіль, перець та спеції — за смаком
  • Зелень — за смаком
  • Яйця — 2 шт.

Спосіб приготування

  • Варимо реберця, приблизно годину.
  • Тушкуємо буряк, моркву, цибулю (все окремо) на сковорідці.
  • Додаємо картоплю, макарони, тушковані овочі до реберець.
  • Даємо прокипіти 10 хвилин, далі додаємо домашній томатний сік.
  • Сіль, перець, спеції за вашим смаком.
  • Як тільки картопля буде готова, додаємо порізану зелень і яйця.
  • Читай також: Справжній закарпатський борщ: старовинний рецепт

    Як і з чим подавати

    Подавайте в теплому вигляді зі сметаною.