Ситні і ніжні рибні котлети «Монастирські»

Швидкі в приготуванні, смачні котлети, особливу соковитість і поживність яким додає один простий інгредієнт.

0

0

0

переглядів


                     Сытные и нежные рыбные котлеты "Монастырские"

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
30 хвилин
8

Інгредієнти

  • Філе риби — 1 кг
  • Сало — 100 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Білий хліб — 150 г
  • Молоко — 150 мл
  • Сіль — за смаком
  • Панірувальні сухарі — 1 склянка
  • Олія — для смаження

Спосіб приготування

1. Хліб залийте молоком і розмочіть до м’якості.

2. Сало і рибне філе наріжте шматочками і перекрутіть.

3. Додайте яйце, вимочений хліб, посоліть.

4. Масу фаршу вимісіть і зліпити котлетки. Якщо вони погано формуються через рідкого фаршу, можна для в’язкості додати трохи борошна.

5. У сковорідці розжарте масло і обсмажте котлети до готовності.

 

Як і з чим подавати

Подавайте з гарніром з овочів.

Приємного апетиту!

 

Читай також: найсмачніші котлети — як їх приготувати: секрети досвідчених господинь