Шоколадно-карамельні тістечка з горіхами

Цей рецепт досить простий, але результат!.. Байдужих не буде! Присвячуємо всім ласунам, любителям карамелі, шоколаду та горіхів!

0

0

0

переглядів


                     Шоколадно-карамельные пирожные с орехами

Час підготовки

Час приготування

Порції

40 хвилин
більше години
8

Інгредієнти

  • Печиво — 250 р.
  • Масло вершкове — 175 р.
  • Фундук — 120 р.
  • Шоколад молочний — 250 р.
  • Вершки — 1/3 склянки.
  • Цукор коричневий — 1/4 склянки.
  • Молоко згущене — 400 р.

Спосіб приготування

  • Змастіть форму і викладіть її папером для випічки, залишаючи по 3 см звисати по краях. Форму рекомендується брати 19 х 19 х див. Розтопіть 125 г масла.
  • Печиво перетворіть в дрібну крихту за допомогою блендера. Краще використовувати тільки шоколадне печиво.
  • Додайте до крихті розтоплене масло і знову збийте в блендері, щоб вийшло «тісто».
  • Викладіть його в форму, розрівнюючи і утрамбовувавши ложкою. Поставте в холодильник на 15 хвилин.
  • Тим часом зробіть начинку. У каструлю з товстим дном помістіть згущене молоко, 50 г масла і коричневий цукор.
  • Варіть, постійно помішуючи, 10-12 хвилин, поки суміш не загусне і не стане золотистого кольору.
  • Фундук рівномірно розподіліть на основі з печива.
  • Зверху вилийте карамель, розрівняйте ложкою. Поставте на 10 хвилин у холодильник.
  • У мисочку (придатну для використання в мікрохвильовій печі) покладіть шоколад і вершки.
  • Нагрівайте 30 секунд на максимальній потужності. Перемішайте і повторіть цю процедуру при необхідності.
  • Розподіліть шоколадну суміш поверх карамельної. Накрийте і поставте в холодильник як мінімум на 3 години.
  • Як і з чим подавати:

    Перед подачею розріжте на невеликі шматочки і подавайте до чаю.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Шоколадне тістечко з вишнею до Дня всіх закоханих