Що приготувати на дачі: рагу «Сезонне» з грибів і овочів

Смачне і ароматне блюдо, приготоване з сезонних овочів нікого не залишить байдужим. Рагу за цим рецептом можна приготувати на вогнищі, так і в домашніх умовах.

0

0

0

переглядів


                     Что приготовить на даче: рагу "Сезонное" из грибов и овощей

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
30 хвилин
6

Інгредієнти

  • Свіжа капуста — 1/3 шт.
  • Помідори — 3 шт.
  • Кабачок — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля — 2 шт.
  • Молода картопля — 5-7 шт.
  • Аджика— 2-3 ст. ложки
  • Гриби шампіньйони — 200 г
  • Зелень — 1 пучок
  • Сіль, запашний перець — за смаком

Спосіб приготування

1. В добре розігрітий казан або каструлю з товстим дном налити невелику кількість рослинного масла викласти очищений, помитий молода картопля, маленького або середнього розміру.

2. Періодично помішуючи, обсмажити до золотистої скоринки. Потім додати сіль і перець — за смаком. Перемішати і через 2-3 хвилини картоплю вийняти.

3. У казан викласти очищений, нарізаний кубиками цибулю і нарізану соломкою моркву. Обсмажити до прозорості цибулі.

4. Потім до овочів додати нарізані пластинками гриби, нарізану невеликими кубиками кабачок. Перемішати і відразу ж додати нарізані часточками помідори, перемішати і закрити кришкою. Тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні.

5. Додати в казан нарізаний зелений лук, аджику і сіль.

6. Потім додати нашатковану соломкою капусту. Перемішати і залишити ще на 10 хвилин.

7. По закінченню часу викласти в казан підготовлений раніше картоплю.

 

Як і з чим подавати

Подавати готове рагу з картоплею і зеленню.

Приємного апетиту!

Читай також: Рагу з індички з болгарським перцем — вечеря буде яскравим