Шашлик із курячого філе з прошарками сала

Як приготувати шашлик, щоб друзі запам’ятали пікнік на все своє життя? Все дуже просто: ви берете куряче філе, сало, приправи, мангал з вугіллям і гарний настрій!

0

0

0

переглядів


                     Шашлык из куриного филе с прослойками сала

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
40 хвилин
6

Інгредієнти

  • Філе куряче — 1 кг
  • Сало (або почеревок) — 250 р.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Маринад — 1 шт.

Спосіб приготування

1. Філе порізати шматочками розміром приблизно 3х3 див. Сало трохи підморозити, а потім порізати пластинками 3х3 см і товщиною 0.5 див.

2. У миску скласти шматочки філе, пластинки сала, порізану півкільцями цибулю, залити маринад і добре перемішати. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильнику на 1 годину або більше.

3. Нанизати шматочки філе на шампури, чергуючи з пластинками сала. Смажити на мангалі до рум’яної скоринки.

Подавати з пилу-жару із зеленню і овочами.

Приємного апетиту!

Читай також: 5 важливих секретів відмінного шашлику