Салат «Весняний» з ківі і свіжими печерицями

Цей дивовижний яскравий салат підкорить своїм свіжим смаком і незвичайним поєднанням інгредієнтів. Зберігайте в закладки, знадобиться!

0

0

0

переглядів


                     Салат "Весенний" с киви и свежими шампиньонами

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
5 хвилин
4

Інгредієнти

  • Листовий салат – маленький пучок
  • Шпинат – маленький пучок
  • Зелена цибуля – 4 пера
  • Печериці – 8 шт.
  • Ківі – 2 шт.
  • Помідори черрі – 8 шт.
  • Для заправки:
  • Мед – 1 ст. л
  • Оливкова олія – 2 ст. л
  • Гірчиця – 0,5 ч. л
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування

1. Салат і листя шпинату нарвати руками.

2. Нарізати на четвертинки помідори черрі.

3. Ківі нарізати тонкими скибочками.

4. Печериці тонкими слайсами.

5. Змішати всі овочі, в окремій піалі з’єднати всі інгредієнти для заправки і заправити салат.

 

Як і з чим подавати

Подавати як гарнір до будь-яких м’ясних страв.

Приємного апетиту!

Читай також: Весняний салат «Авангард» в чашечках з червонокачанної капусти