Розкішна трапеза: запечена яловичина в горілчаному маринаді

Чудовий запах запеченого м’яса хвилює людину ще з давніх часів. І при всій великій кількості кулінарних рецептів, іноді дуже хочеться приготувати щось просте і м’ясне.

0

0

0

переглядів


                     Роскошная трапеза: запеченная говядина в водочном маринаде

Час підготовки

Час приготування

Порції

2-4 години
25 хвилин
6-7

Інгредієнти

  • Яловичина — 700 р
  • Соєвий соус — 6-7 ст. л.
  • Соняшникова олія — 3 ст. л.
  • Майонез 70% жирності — 3 ст. л.
  • Горілка — 2 чарки
  • Сіль і перець — за смаком

Спосіб приготування

  • М’ясо порізати великими шматками, покласти в миску, посолити і поперчити за смаком.
  • Додати соєвий соус, олію (хто хоче, може додати стільки ж майонезу 70% жирності), влити 2 чарки горілки і залишити маринуватися 2-4 години.
  • Духовку розігріти до 200 градусів, деко змастити олією.
  • Покласти на нього одним шаром м’ясо і випікати до готовності.
  • Читай також: Блюдо дня: рулетики з яловичини з зеленою цибулею

    Як і з чим подавати

    З будь-яким гарніром, наприклад, картопляним пюре, феттучині або рисом.