Річний вечеря: кабачки з золотистою скоринкою «Хрустики»

Кабачки в хрусткій паніровці — смачна і швидка в приготуванні закуска, яку можна їсти як гарячою, так і холодною. Цікаво, що смак буде різний, але однаково приємний. Спробуйте!

0

0

0

переглядів


                     Летний ужин: кабачки с золотистой корочкой "Хрустики"

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
30 хвилин
4

Інгредієнти

  • Кабачок — 2 шт.
  • Борошно — 1 скл.
  • Панірувальні сухарі (або мелені крекери) — 1 скл.
  • Яйце — 2 шт.
  • Сіль, спеції — за смаком.

Спосіб приготування

1. Нарізати кабачок на кружечки близько 1 див.

2. У першій піалі змішати борошно, сіль, спеції.

3. У другій піалі — збити яйце.

4. У третю ємність висипати панірувальні сухарі.

5. Скибочки кабачка спочатку обваляти в борошні, потім в яйці і сухарях.

6. Обсмажити паніровані кабачки до золотистого кольору з обох сторін.

 

Як і з чим подавати

Подавати з горіхово-сметанним соусом.

Приємного апетиту!

Читай також: Страви з кабачків: 7 кращих рецептів по версії SMAK.UA