Ранковий тарт з мюслі і фруктами: покроковий рецепт

Це сама чудова ідея для сніданку. Хрустка гранола, наповнена густим грецьким йогуртом, і в завершенні — свіжі соковиті фрукти. Виглядає занадто добре, щоб їсти. А все ж спробуйте.

0

0

0

переглядів


                     Утренний тарт с мюслями и фруктами: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
5 хвилин
1

Інгредієнти

  • Крупа вівсяна — 1,5 ст. л.
  • Масло вершкове розтоплене — 5 ст. л.
  • Мед — 1/4 ст.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Фрукти – за смаком

Спосіб приготування

Розігрійте духовку до 160 градусів.

Змішайте вівсяну крупу, розтоплене масло, мед і ваніль в мисці. Перекладіть у форму діаметром 25 см і притисніть. Скористайтеся круглої ємністю з невеликим діаметром, щоб зробити поглиблення в центрі торта і залишити краю високими.

Запікайте близько 15 хвилин до легкої золотистої скоринки. Остудіть. Покладіть йогурт і рівномірно розподіліть. Викладіть фрукти і ягоди. Подавайте негайно.

Приємного апетиту!

Читай також: Сливовий тарт татен