Просто і смачно: молода картопля, запечена з сіром

Неймовірний аромат цієї картоплі заманити всю сім»ю на кухню! Тож збережіть цей рецепт в собі нотатки.

0

0

0

переглядів


                     Просто і смачно: молода картопля, запечена с сиром

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
30 хвилин
6

Інгредієнти

  • Молода картопля — 1 кг
  • Молоко — 600 мл
  • Сіль та спеції — за смаком
  • Яйця — 2 шт.
  • Твердий сир — 200 г

Спосіб приготування

  • У жаростійку форму в один ряд викласти добре вимиту (можна не чистити) молоду картоплю.
  • Влити півлітра молока, посолити, приправити за смаком.
  • Прокип»ятити 10 хвилин (слідкуйте, щоб молоко не збігло).
  • Яйця, 100 мл молока — розколотити і додати потертий твердий сир.
  • Залити цією масою картоплю.
  • Поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  • Читай також: Картопляна драчена з грибами за старовинним рецептом

    Як та з чим подавати

    Чудовий гарнір до м»ясних, овочевих, рибних страв. Також можна вживати як самостійну страву.