Простий і смачний пиріг з ревенем «Аннушка»

Обов’язково приготуйте ніжний пиріг з ревенем: хрустка нижная скоринка і ледь відчутна ревеневая кислинка буквально зводить з розуму. Від цього пирога дуже складно відірватися!

0

0

0

переглядів


                     Простой и вкусный - пирог с ревенем "Аннушка"

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
1 година 20 хвилин
16

Інгредієнти

  • Борошно — 250 р.
  • Цукор — 250 р.
  • Яйце куряче — 4 шт.
  • Масло вершкове (мяке) — 250 р.
  • Ванільний цукор (8 м) — 1 пачка.
  • Розпушувач тіста — 2 ч. л.
  • Крохмаль — 75 р.
  • Ревінь — 750 р.
  • Цукрова пудра — 3 ст. л.
  • Сіль — за смаком.

Спосіб приготування

1. Ревінь миємо й чистимо, ріжемо брусочками. Якщо у стебла ревеню дуже широкі, розрізаємо ще і вздовж.
2. М’яке вершкове масло збиваємо з цукром, сіллю і ванільним цукром до кремоподібного стану. Вводимо по одному 4 яйця, ретельно збиваючи — по хвилині на кожне яйце.
3. Змішуємо борошно, крохмаль, розпушувач і просіяти через сито. Вводимо борошняну суміш в масляну — добре взбитваем міксером.
4. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо, розмазуючи, тісто. На тісто викладаємо наш підготовлений ревінь, трохи вдавлюючи її її в тісто.
5. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці (200 градусів) 30-40 хвилин. Перевіряємо готовність дерев’яною лучиною.

Приємного апетиту!

Читай також: На швидку руку: «Шустрий» — заливний пиріг з молодої капусти