Привіт з дитинства: «Ласуни» на манній крупі

Цей ніжний десерт своїм смаком нагадає дитинство – безтурботна і таке смачне! Зберігайте рецепт в закладки — знадобиться!

0

0

0

переглядів


                     Привет из детства: «Сластены» на манной крупе

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
20 хвилин
10

Інгредієнти

  • Крупа манна — 1 ст.
  • Молоко — 1,5 ст.
  • Яйце — 2 шт.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Масло вершкове — 1 ст. л.
  • Сметана — за смаком

Спосіб приготування

1. У кипляче молоко з сіллю, цукром (1 ст. л.) і вершковим маслом, всипати манку і зварити густу в’язку кашу.

2. Поки каша остигає, відокремити жовтки від білків. Білки збити в щільну піну.

3. Жовтки збити з цукром (1 ст. л.) до їх освітлення і збільшення в об’ємі.

4. В охолоджену до теплого стану кашу додати збиті з цукром жовтки, розмішати. У два прийому акуратно підмісити білки.

5. Столову ложку занурювати в холодну воду, набирати трохи тіста і формувати круглі коржі. Смажити з двох сторін на топленому вершковому маслі до рум’яного кольору.

 

Як і з чим подавати

Подавати до столу зі сметаною.

Приємного апетиту!

Читай також: Рисові сирники на швидку руку