Помідори по-корейськи: покроковий рецепт

Ця цікава пікантна закуска буде доречна на будь-якому столі — і на повсякденному, і на святковому.

0

0

0

переглядів


                     Помидоры по-корейски: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
24 години
5

Інгредієнти

  • Помідор — 500 г
  • Часник — 4 зубчики
  • Болгарський перець — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Олія соняшникова — 30 мл
  • Цукор — 25 г
  • Сіль — 0,5 ст. л
  • Оцет ароматизований — 25 мл
  • Кріп — 1 пучок
  • Перець — за смаком

Спосіб приготування

  • Для маринаду в оцті розчинити сіль, цукор.
  • Додати масло, збити.
  • Моркву натерти на тертці для корейської моркви.
  • Кріп нарізати.
  • Перець вимити, очистити від насіння, подрібнити у блендері разом з часником до кашоподібного стану.
  • Помідори вимити, висушити, розрізати навпіл, видалити плодоніжку.
  • В герметичний контейнер викласти в один шар помідори зрізом вгору.
  • На помідори – перець з часником, моркву, потім – зелень, посипати чорним і червоним перцем.
  • Далі процедуру повторити.
  • Вилити маринад.
  • Закрити кришкою і поставити контейнер догори дном в холодильник на добу.
  • За цей час кілька разів перевернути контейнер.
  • Читай також: Кабачки мариновані «Стовпчики» — смачна закуска на майбутню зиму