Поліграф Шарикoff і Чаба Бакош готують спагетті Болоньєзе з запеченими овочами

У новому випуску кулінарного шоу «Зіркова кухня» Поліграф Шарикoff і Чаба Бакош діляться рецептом знаменитого італійського спагетті з соусом «Болоньєзе» з запечених овочів, а також розповідають, як приготувати чорнично-банановий смузі.

0

0

0

переглядів


                     Полиграф Шарикoff и Чаба Бакош готовят спагетти Болоньезе с запеченными овощами

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
40 хвилин
5

Інгредієнти

  • Для соусу «Болоньєзе»:
  • Телятина — 1 кг
  • Цибуля запечений — 3 шт.
  • Запечений часник — 1 шт.
  • Перець чорний мелений — 2 ч. л.
  • Сіль — 3 ч. л.
  • Морква запечена — 2 шт.
  • Суміш італійських трав — за смаком
  • Пасата — 1 л
  • Фруктоза — 2 ч. л.
  • Селера — 3 шт.
  • Для спагетті:
  • Спагетті — 500 г
  • Вода — 3 л
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Оливкова олія — 5 ст. л.
  • Пармезан — 100 г
  • Базилік — 1 пучок
  • Чилі — 4 шт.

Спосіб приготування

Приємного апетиту!

Усі випуски програми «Зіркова кухня» ви зможете знайти ТУТ

Читай також: Поліграф Шарикoff і Чаба Бакош готують смачну і корисну їжу