Пиріжки на сирному тісті з яйцем і сезонної зеленню

Ці чудові ніжні пиріжки, приготовані на сирному тісті так і тануть у роті! Готується випічка по цьому рецепту дуже швидко, а начинку можна брати будь-яку.

0

0

0

переглядів


                     Пирожки на творожном тесте с яйцом и сезонной зеленью

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
30 хвилин
10

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • Сир — 250 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л
  • Сода — 0,5 ч. л
  • Борошно – 1 склянка
  • Для начинки:
  • Яйця – 3 шт.
  • Шпинат – пучок
  • Зелена цибуля – 5 пір’я
  • Кріп – 0,5 пучка
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування

1. Змішати всі інгредієнти для тіста і замісити однорідне тісто еластичне.

2. Для начинки: відварити яйця, нарізати їх кубиками і з’єднати з подрібненою зеленню.

3. Розкачати тісто, вирізати з нього кружечки,викласти на них начинку і сформувати пиріжки.

4. Смажити пиріжки на розпеченому олії на невеликому вогні до золотистої скоринки.

 

Як і з чим подавати

Подавати готові пиріжки можна до супу або будь-якої м’ясної страви або як самостоятельнеое частування.

Приємного апетиту!

Читай також: Пиріжки з м’ясом по старовинному закарпатському рецептом