Пиріг з листкового тіста з сиром і виноградом: покроковий рецепт

Рекомендуємо приготувати смачний пиріг з легкої горіховою ноткою і ніжною сирною начинкою!

0

0

0

переглядів


                     Пирог из слоеного теста с творогом и виноградом: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
40 хвилин
6

Інгредієнти

  • Листкове тісто — 250 г
  • Сир — 200 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 2-3 ст. л.
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Кедрові горіхи — жменя
  • Виноград — 100 г

Спосіб приготування

  • Листкове тісто розморозити і розкачати в круг.
  • Сир змішати з яйцем, цукром і ваніллю, добре розім’яти.
  • Виноград помити і розрізати кожну ягоду навпіл, за бажанням вийняти кісточки.
  • Викласти на тісто сир, залишаючи від краю кілька сантиметрів вільного простору.
  • Зверху розкласти половинки виноградин і загорнути краї тіста всередину.
  • Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Краї пирога повинні придбати золотистий колір.
  • Як і з чим подавати

    Перед подачею остудити і посипати підсмаженими кедровими горіхами. За бажанням прикрасити розмарином.

    Читай також: Грушеві пироги з листкового тіста