«П’яний» шашлик в швидкому коньячному маринаді

Шашлик, приготований за цим рецептом виходить неймовірно м’яким і ніжним, а коньячний маринад надає свинині оригінальний смак!

0

0

0

переглядів


                     "Пьяный" шашлык в быстром коньячном маринаде

Час підготовки

Час приготування

Порції

1 година
20 хвилин
8

Інгредієнти

  • Свинина — 1,5 кг.
  • Цибуля — 4 шт.
  • Соус соєвий — 3 ст. л.
  • Паприка — 1 ст. л.
  • Коріандр — 2 ст. л.
  • Масло рослинне — 5 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Коньяк — 200 мл

Спосіб приготування

1. Нарізати м’ясо крупними шматочками.

2. Цибулю нарізати півкільцями. Посипати сіллю і гарненько пом’яти його руками.

3. Відправити цибулю до м’яса. Всипати спеції: коріандр злегка розтерти, чорний перець горошком і паприку. Влити олію, соєвий соус і коньяк.

4. Добре все перемішати і залишити маринуватися в прохолодному місці мінімум на одну годину.

5. Перед смаженням нанизати м’ясо на шампури, чергуючи з цибулею.

6. Смажити близько 15-20 хвилин, постійно перевертаючи шампури.
 

Як і з чим подавати

Подавати з соусом і овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Читай також: Шашлик із курячого філе з прошарками сала