Персиковий лимонад: покроковий рецепт

У сезон персиків до чого обмежуватися покупними напоями. Адже можна приготувати смачний персиковий лимонад. Завдяки легкій лимонної кислуватості та солодощі персика досягається ідеальний баланс кислого і солодкого цього освіжаючого напою.

0

0

0

переглядів


                     Персиковый лимонад: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
5 хвилин
4

Інгредієнти

  • Персик — 2 шт
  • Цукор — 6 ст ложок
  • Вода — 1 л
  • Лимон — 3 шт

Спосіб приготування

  • Доводимо воду до кипіння і у киплячій воді розчиняємо цукор. Залишаємо воду остигати.
  • Персики промиваємо, очищаємо від шкірки і видаляємо кісточки. М’якоть нарізаємо шматочками персиків і подрібнюємо блендером в пюре.
  • Видавлюємо сік з лимонів в персикове пюре і знову подрібнюємо все блендером.
  • Поступово вливаємо в пюре воду, не припиняючи збивати.
  • При необхідності додаємо ще трохи цукру або цукрової пудри.
  • Як подавати

    Подавайте з кубиками льоду

    Читай також: чи Готові ви відкрити свій ресторанчик? (тест)