Перемячи з м’ясом: покроковий рецепт

Національна татарська страва перемячи являє собою відкриті пиріжки з м’ясом, смажені у фритюрі. Пропонуємо приготувати!

0

0

0

переглядів


                     Перемячи с мясом: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
1 година 10 хвилин
6-8

Інгредієнти

  • Баранина — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 100 г
  • Бульйон — 100 г
  • Сіль — за смаком
  • Тісто дріжджове — 400 г

Спосіб приготування

  • Дріжджове тісто розкачати в коржі по 50 р. В середину коржика покладіть готовий сирий м’ясний фарш вагою 35 г і примніть.
  • Потім підніміть краї тіста і зберіть в збірку. В середині залиште отвір велечиной 1-1,5 см.
  • Дайте ненадовго відстоятися. Потім обсмажте в полуфритюре спочатку отверститем вниз, потім, після того як зарум’яниться, переверніть отвором вгору і влийте в них киплячу олію. Перемячи повинні мати круглі, візерунчасті форми однорідного світло-коричневого кольору.
  • Рецепт фаршу. Промийте жирну яловичину або баранину, дрібно наріжте і разом з цибулею пропустіть через м’ясорубку.
  • Потім покладіть сіль, перець і все ретельно перемішайте.
  • Якщо фарш виявиться занадто густим, можна влити в нього холодний бульйон, воду або молоко і знову перемішайте до однорідної маси.
  • Як і з чим подавати:

    Подавати гарячими з бульйоном.

    Читай також: Булочки «Поросята» з курячими сосисками (відео-рецепт)